Fermob

Leven als god
in frankrijk

Wil je graag ontdekken hoe je terras opfleurt met tuinmeubelen van Fermob? Vraag dan vrijblijvend een prijsofferte bij ons aan of kom een kijkje nemen op ons Fermob-terras aan de winkel. Je bent altijd welkom!

Prijsofferte aanvragen

Fermob stoelen

Je kent ze vast wel, die legendarische Fermob Luxembourg stoelen, bekend van het park “Le Jardin du Luxembourg” en het toernooi “Roland Garros” in Parijs. Met het fantastische Fermob in huis wilt de Lorijn er zijn voor iedereen. Met maar liefst 320 artikelen en 24 kleuren is quasi elke combinatie mogelijk. Of je nu een speels en kleurrijk terras voor ogen hebt of liever een strakke en moderne uitvoering, de buitenmeubelen van het Franse merk lenen zich moeiteloos tot ieders stijl.

Het volledige fermob assortiment is bij ons verkrijgbaar

Een vraag?
Stuur ons gerust een berichtje via Whatsapp. Wij zijn vlot bereikbaar.
+32 499 275 582
Wij leveren ook in Nederland!

Prijzen
Luxembourg serie

Tafel
207 x 100 = € 1179
165 x 100 = € 1035
143 x 80 = € 819

Chair € 229
Armchair € 285
Bankje met rug € 499
Bankje zonder rug € 439

Innovatief design

Door de nauwe samenwerking met innovatieve designers blijft Fermob zichzelf voortdurend heruitvinden. Doordat de meubelen veelal uit staal en aluminium vervaardigd zijn (en dus bestand zijn tegen alle weersomstandigheden), behouden ze bovendien langdurig hun goede staat. Met Fermob bieden we je het complete plaatje!